Místa, která léčí - Olga Krumlovská (2022)

EAN 9788090846920

ISBN: 978-80-908469-2-0

EAN: 9788090846920
Formát: 140 x 205 mm
Počet stran: 288 + 32 barevná příloha
Vazba: vázaná, bez přebalu
Rok vydání: 2022

Původní cena:    349 Kč
Cena pro Vás:    250 Kč
Ušetříte:               99 Kč  - 28%

250 Kč
skladem

Místa, která léčí - Olga Krumlovská (2022)

V publikaci najdete jak místa notoricky známá, tak ta, o nichž se ještě mnoho neví, jsou ale vhodná pro lidi milující samotu a poznávání nových, lidskou nohou téměř nepošlapaných koutů naší krásné země. V knize najdete studánky, kde nejhlubší je les, zříceniny, které svou slávou kdysi téměř hvězd se dotýkaly, poutní místa, svatostánky, tajemné skalní útvary nebo romantické vyhlídky do kraje. K tipům na výlet naleznete i návod, jak se na takovém místě nejlépe nabíjet léčivou energií, zda cvičit jógu, sportovat nebo se jen posadit a vnímat přírodu kolem. V knize nechybí rady, jak sami můžete rozpoznat energii míst ve svém okolí, jak pracovat s kyvadlem nebo vypozorovat z chování zvířat a vzrůstu rostlin, zda se nacházíte v zóně pro lidský organismus zdravé nebo naopak škodlivé. Kniha Olgy Krumlovské volně navazuje na publikaci Zóny zdraví a života a je obohacená o nová místa a nové poznatky. Součástí knihy jsou i pověsti a příběhy z těchto míst, opředené zázraky nebo dokonce tajemnem.

 

2. doplněné vydání.

Olga Krumlovská

Je česká spisovatelka a astroložka.Po gymnáziu absolvovala Fakultu žurnalistiky UK v Praze, přednášky z dramaturgie a scénáristiky na FAMU, a přednášky na Filozofické fakultě se zaměřením na psychologii. Vyrůstala v rodině, která měla vstřícný vztah k alternativním a přírodním léčbám, její babička se věnovala léčením bylinkami, které také sama sbírala, a její dědeček prožil dva roky v Mongolsku, kde se zabýval orientálními léčebnými praktikami a tamější filozofií. Spisovatelka byla od dětství vnímavá k tajemným a paranormálním jevům, kterým se stále věnuje. Píše především knihy o astrologii, tajemnu a alternativní medicíně.Výběr z jejích knih: Léčivé byliny, Místa, která léčí, Orientální horoskopy, Tajemná duše zvířat 

POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme technologie, jako jsou soubory cookie, k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení.
Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat osobní údaje. Své nastavení můžete spravovat zde.